Publicat pe Lasă un comentariu

Ronny De Muynck, Belgia

Vezi video interviu aici: INTERVIU

Cele mai bune linii De Rauw-Sablon și F & J  Vandenheede.

Ronny De Muynck a început sportul columbofil de pe timpul când era adolescent în anul 1972. Tatăl și bunicul, erau și ei pasionați de acest sport, iar Ronny îi ajuta pe atunci la îngrijirea porumbeilor.

            A început să participe singur la concursuri  în anul 1990. În această perioadă a început cu porumbei de la diferiți crescători și anume: Gaby Deleersnijder (Zulte), William Secelle, Germain Van Autreve si Andre De Muynck. Aceste linii de porumbei și-au dovedit imediat calitățile excepționale câștigând curse și premii la zborurile grele de distanță medie (demifond-fond).

            În fiecare an au fost aduși diverși porumbei de la crescători renumiți și anume: Freddy Vandenheede, Rene Vandevelde, Jacobus Andre (Coossemans), Mouton August (Chris Hebberecht), Gaston van de Wouwer si Benny Stevenick.

            Ronny De Muynck a obținut rezultate de top, diverse premii de locul 1 la nivel național, provincial și zonal cu porumbei proveniți de la Freddy & Jacques Vandenheede.

            Aceste linii de porumbei: Vandenheede, De Rauw-Sablon și-au dovedit imediat valoarea excepțională de reproducere. În anul 2011, Ronny a decis achiziționarea unor întăriri, în principal descendenți din porumbei cu rezultate foarte bune: LUCKY 848, BAK 17, FREDDY LINE, LIMOGES, LUCKY 77, BLUE ACE, SMALLEN 970, acesta completând cu linii de porumbei Chris Hebberecht, Pieter Veenstra, Reynaert, etc. Datorită acestor întăriri, cu descendenții lor s-au obținut referințe frumoase.

Pentru licitatia noastra, am selectat impreuna cu Ronny, 6 porumbei, de calitate inalta.

Printre ei se regasesc: un nepot si o nepoata din cei mai buni reproducatori, Lucky Freddy si Black Freddy; un fiu direct din Lucky Freddy; un super mascul Gaston van de Wouwer si Willem de Bruijn; o superba femela Benny Steveninck si Pierre Mathis. Porumbei de fond si columbodrom deosebiti!

  • Porumbei reprezentativi din crescatoria Ronny de Muynck
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *