Publicat pe Lasă un comentariu

Chris Paauwe din Kruiningen-Zeeland

Chris Paauwe din Kruiningen-Zeeland…

 

… a fost un crescator de porumbei toata viata. La inceput impreuna cu tatal lui si incepand cu anul 2004, Chris a inceput la curenta lui adresa. Cu 12 pui selectati de la Hans Eijerkamp & Sons- Zutphen, din liniile lui “Black Giant”, “Drogba”, “Salinero” si “Daxter” acesta a avut un inceput puternic. Linia lui Chris de Barcelona consta inca in porumbeii de la Hans Eijerkamp & Sons si in ziua de azi, unde acesta a cumparat in mod special primii lui porumbei de cursa lunga la acea vreme.

In anii dupa 2008 a facut porumbeii puternici de Eijerkamp cunoscuti prin incrucisarea lor cu porumbei cumparati de la Jelle Jellema, Arjan Beens, Ko van Dommelen si Jos Pepping. Pana in 2012 a participat doar la concursuri cu eliberare intarziata, dar atunci Chris a inceput sa experimenteze si  concursurile internationale ZLU cu eliberare dimineata. La inceput, vacantele de vara petrecute cu familia, erau motivul pentru care Chris participa doar la cateva curse de maraton pe an. Dar in anii 2015, 2016 si 2017 a intrat in liga crescatorilor de maraton si a participat la tot planul de zbor cu specializarea: concursurile Internationale ZLU cu eliberare dimineata. Astfel a rezultat ca Paauwe a devenit unul dintre cei mai buni crescatori de maraton din Zeeland incepand cu acel moment, cu multe rezultate la cursele de distanta de tip NPO cat si cele Internationale ZLU cu eliberare dimineata. La ambele discipline, Chris Paauwe era cel mai greu de infrant din regiune si din provincia lui in ultimii ani si a castigat numeroase concursuri Nationale. Deja incepand cu primul an al transferului partial facut la ZLU in 2015,  Chris era campionul la maraton in regiunea Zeeland (IFC Zeeland). In acel an a angajat doar 39 de porumbei la 8 curse unde clasa cate 16 porumbei, asta insemnand un procentaj de aproape 50%. La concursul de Pau acesta a avut un procentaj de 100% angajand 4 porumbei in cursa. Iar la concursul de Marseille a devenit grandiosul castigator cu un rezultat incredibil, pe care acesta l-a repetat anul urmator. In 2015, cu un lot restrans, Chris a devenit al 26-lea Campion National la categoria Maraton si al 19-lea la W.E.S.M. . In 2016, porumbeii lui de clasa au castigat inca de la inceputul sezonului la concursul de St. Vincent ZLU. Au castigat un bine meritat trofeu ZLU cu locul 14 National Marseille fiind spulberati de provincia Limburg, cu un singur porumbel in partea de vest (la viteza de 914mpm) acesta fiind si recompensa lui. A fost incoronat locul 3 campion la maraton ne nominalizati in 2016, iar femela “Super Marseille” a devenit locul 5 international Ace Pigeon Marseille 2015-2016. In 2017, Chris a castigat timpuriu un rezultat National la cursa de Perpignan cu un porumbel care a ajuns acasa la ora 23:55 (singurul porumbel care a ajuns acasa in prima zi) si Chris a  fost incoronat ca Imparatul Maratonului din regiunea Zeeland (IFC Zeeland). 60% din porumbeii imbarcati castigau premii:

– Pau: 4/6

– Agen maturi: 6/8

– Agen tineret: 3/10

– Barcelona: 2/5

– St. Vincent: 5/6

– Marseille: 3/6

– Narbonne maturi: 3/6

– Narbonne tineret: 4/4

– Perpignan: 5/10

In total a imbarcat un numar de 61 de porumbei dintre care 16 tineri. Dar peste toate aceste rezultate, Chris a castigat de doua ori locul 2 National prin care si-a facut debutul in topul National.

Chris Paauwe a castigat in 2017:

– Locul 2 National Dax S1 din 4.788 de porumbei ( locul 3 din 10.429 de porumbei)

– Locul 2 National Bordeaux/Agen ZLU maturi din 6.219 de porumbei ( locul 9 din 12.158 de porumbei)

De doua ori castigator al locului 2 National intr-un timp foarte scurt si cu o echipa restransa de porumbei, dintr-o crescatorie modesta din spatele casei la marginea Kruiningen-ului. Aceasta e chiar o realizare incredibila! Revelatia nationala este recunoscuta iar Pigeoncom a fost la Chris pentru a-l convinge sa ofere tuturor impatimitilor de maraton sansa de a achizitiona un produs exceptional din campionul lui. Clasa porumbeilor lui Chris este extraorinara si asta din cauza faptului ca tatal porumbelului 1 National Barcelona 2010 din 12.657 de porumbei ( 2 International din 25.878 de porumbei) s-a nascut in crescatoria lui Chris Paauwe. Deasemenea, tandemul format din Haeken-Petré a castigat locul 10 National Barcelona 2017 cu un porumbel ce isi are originile in Kruiningen. Mai multi pui din aceasta linie puternica de Barcelona (Eijerkamp, Black Giant) vor fi oferiti in aceasta licitatie. In minunata licitatie a lui Chris formata dintr-o echipa frumoasa de pui in care veti gasi si sangele porumbeilor lui Jelle Jellema si Arjan Beens. Dar cireasa de pe tort a acestei licitatii, consta in doi pui din cei doi porumbei castigatori de locul 2 National „Kim” si „Pier” care sunt de-a dreptul magnifici.

Rezultate 2015:

IFC Zeeland: unul din cele mai mari centre de imbarcare din Olanda!

Locul 1 Marathon Champion ne-nominalizati

Locul 2 Marathon Generel Champion

Locul 2 Sponsor Cup

Locul 3 Marathon Champion nominalizati

ZLU:

Locul 19 Super Marathon europa de vest

Locul 26 National Marathon

Rezultate 2016:

IFC Zeeland:

Locul 3 Marathon Champion ne-nominalizati

Locul 4 General Champion

Locul 7 Marathon Champion nominalizati

Locul 5 International Ace Pigeon Marseille 2015-2016

Rezultate 2017:

IFC Zeeland:

Locul 1 Emperor Marathon general

Locul 2 Sponsor Cup

Departamentul 1 Zeeland: combine 5 (eliberare intarziata):

Locul 3 Marathon Champion ne-nominalizati

Locul 4 Marathon Champion nominalizati

ZLU:

Locul 8 Super Prestige

Locul 18 National Marathon

Locul 21 Pyrenees Cup

Locul 22 Long Distance Champion

 

Licitatia incepe pe data de 18 Februarie 2017 pe www.Licitatii.Piatadeporumbei.ro.

Deatlii si transport/plata la numerele 0727 403 618 si 0786 892 815. Sau via email la piatadeporumbei.ro@gmail.com (www.piatadeporumbei.ro, probabil cel mai mare website dedicat vanzarii porumbeilor de calitate din Romania)

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *